søndag 23. oktober 2011

Jubileumsfest 18.10.2011

Fredag kveld var endelig dagen kommet for å feire Sarpsborg Quiltelag's 20 års jubileum. Vi var så heldig å få låne hjemmet til Gerd, og vi takker så hjertelig for det!
Vi hadde en strålende kveld. Masse deilig mat, drikke og kaker. Festkomiteen hadde arrangert mange morsomme innslag gjennom kvelden. Vi fikk en skikkelig mimrestund hvor det ble fortalt om hvordan laget ble stiftet og hva som har skjedd i årene siden. Medlemmene hadde også plukket fram ting som var blitt sydd på kurs gjennom årene. Her var det mye flott og veldig forskjellig. Leder Siri fikk også passet sitt påskrevet etter at det for et par uker siden ble kjent at hun var så "uansvarlig" at hun for det første ikke brukte klypeforkle og kanskje enda verre lot klypene henge på snora. Hun ble derfor overrakt en flott klypepose og en pakke med klyper :-)

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Photo slideshow created with Smilebox

1 kommentar:

 1. Hei alle sammen
  Gratuelerer med flott hjemmeside og 20 års jubileum! Her var det mange kjente fjes, og mange nye. Det var også artig å se igjen noen av quiltene og jeg tror jammen så en lapp fra meg også.
  Regner med at dere også i år stiller på Lions utstillingen på Borg, og Fokus Fotoklubb er også invitert som utstiller. Vi er fem stykker som stiller med bilder, det blir spennende.
  Hils alle, og vi sees!
  Hilsen Anne-Britt L. Mathisen

  SvarSlett